16 Haziran 2013 Pazar

HANGİ MEVSİMİN KADINISINIZ



    Bu yazımız sadece kadınlar için....
Acaba siz hangi mevsimin kadınısınız???

   

Dört mevsim var. Ama siz kendinizi sadece bir mevsimde daha mutlu, huzurlu ve  daha canlı hissediyorsunuz. Peki neden biliyormusunuz? Çünkü siz, o mevsimin kadınısınızdır da ondan. Şimdi yapacağınız tek şey var, o da ait olduğunuz mevsimi bulmak ve stilinizi de ona göre belirlemek.

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış. Bunlar insanın hayatı boyunca kimbilir kaç kere yaşadığı ve uyum sağlamak zorunda olduğu mevsimler. Kimimiz güneşli havaları çok severiz. Gökyüzünde ateşten bir top gibi yerini aldığında kabımıza sığmayız, yerimizde duramayız. Kimimiz de dökülen yapraklarıyla, hüznüyle sonbaharı severiz. Nisan yağmurları altında ıslanmaktan hoşlanırız, her ilkbahar. Ya da kışın kar yağdığında bütün siyahları örten beyazlığa kaptırırız kendimizi. Fakat sebep ne olursa olsun sonuçta birini tercih ederiz diğerlerine.
 Amerikalı modacılar mevsimlere uygun stilleri belirlemişler. Sizin yapacağınız tek şey sadece ait olduğunuz mevsimi bulmak. O kadar!


Kış kadınları

Eğer kendinizi kışın daha mutlu,canlı ve dinamik hissediyorsanız, biliniz ki siz tipik bir kış kadınısınız demektir. Düz saçlar, topuzlar, örgüler sizin için en uygun olan modellerdir. Fondöten seçiminde bej tonlarını tercih edin. Allık için pembe, fuşya size  en yakışacak en iyi renklerdir. Allığınızla doğru orantılı bir ruj ise
mutluluğunuza mutluluk katacaktır! Kıyafet seçiminizde ise canlı mavi, kırmızı, gri,
fuşya ve mor gibi renklerden kolay kolay vazgeçmemenizi tavsiye ederiz.



.............................

Yaz kadınları
Eğer güneşli ve açık havaları seviyorsanız, siz de bir yaz kadınısınız.
Sıcak, cana yakın, masum... Tıpkı yaz mevsimi gibi! Bu tip kadınlara en çok yakışan ise dalgalı saçlardır.  Özellikle de saçınızın ve teninizin rengine uygun yapılan bir röfle güzelliğinize güzellik katacaktır. Pembe allığınız varsa, ne mutlu size! Bu pembe renkli  allık yaz kadınına hoş bir hava verecektir. Ruj seçiminde de canlı pembeler, mercanlar tercih edilmeli. Kıyafetlerinizde de pembe ve mavi renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
...............................

Sonbahar kadınları

'Hüznü ve karamsarlığı sevenlerin mevsimi ise sonbahardır. Bukleler, lüleler saç stiliniz için çok uygundur. Makyajınıza; bej, dore tonlar gibi ten renginize yakın saydam renklerde seçeceğiniz bir fondötenle başlayın. Allığınızı kızıl kahve ve somon renklerinden rahatlıkla seçebilirsiniz. Kıyafetlerinizde ise koyu yeşiller, kırmızılar, turuncular, petrol ve pas rengi size en çok yakışacak olan renklerdir.


…………………..

İlkbahar kadınları

Bu mevsimin kadınları da iddialı güzellikleriyle dikkati çekiyor. Saç renginizde küllü renklerden ve koyu kestaneden kaçınmalısınız. Doğal görünümlü ve hareketli saçlar sizin için en idealidir. Fondötende saç ve ten renginizi gözardı etmeyin. Turuncu, kayısı rengi kıyaflerinizde ideal seçim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder