11 Haziran 2013 Salı

GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN KURALLARI

           

           Geleceğin Suçlusunu Yetiştirmek mi İstiyorsunuz?

       Lütfen çok DİKKATli Okuyun!...

        
     Sevgili Annelere ve anne adaylarına sevgilerimle...
  

Gelecegin Suçlusunu Yetistirmenin En Basit Kuralları:



         *- Daha küçükken çocuga istediği herşeyi vermeye başlayın ve her istediğini yapın. Bu şekilde o, herkesin onun geçimini saglamak zorunda olduğuna inanacak ve her istediğini yaptırmaya çalışacaktır.



    *- Kötü sözler söylediği zaman gülün! Böylece o kendisinin akıllı ve komik olduğuna ve doğru yaptığına inanacaktır. 

   *- Ona düşünmeyi ve beynini kullanmayı hiç öğretmeyin! Onun her işini siz yapın... 21 yaşina gelince de kendi kararlarını, kendisi versin diye bekleyin!


  *- Yerde bıraktığı herşeyi kaldırın; kitaplarını, ayakkabılarını, kıyafetlerini, onun için herşeyi siz yapin ki; böylece o bütün sorumluluklarını başkalarının sırtına yüklemeye alışsın.



  *- Onun gözünün önünde sık sık kavga edin ki; bu sayede aile bir gün olur da parçalanırsa çok fazla üzülmesin.

 
  *- Ona her istediği zaman ve istediği kadar harçlık verin ki; hiçbir zaman kendi parasını kazanmanın ne oldugunu öğrenmesin,bilmesin.

 
  *- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularını da yerine getirin ki; istediklerine ulaşmak için çalışmak zorunda olduğunu öğrenmesin.


  *-Komşulara, öğretmenlere, polislere karşı daima onun tarafını tutun ki, onların hepsine karsi peşin hükümleri oluşsun ve herzaman kendisinin haklı olduğunu düşünsün...

 
  *- Bütün bunları ve benzerlerini yaparak yetiştirdiğiniz çocuğunuz bir gün olur da suç işlerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazırladığınız için kendinize
tesekkür etmeyi de sakın ihmal etmeyin!!...

 
Evet değerli okurlar, bu belge ABD Houston Polis Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve kentteki tüm evlere ve okullara dağıtılmıştır.
    Sayın ebveveynler! Lütfen çocuk yetiştirirken çok dikkatli olalım,burdaki yazılanları mümkün olduğunca yapmamaya çalışalım... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder